Volgens onze informatie gebruikt u een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde functies niet goed werken. Browser actualiseren

ISO 20000 IT-Servicemanagement

Realiseer uitmuntende IT-service

Geloofwaardigheid en onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie

ISO 20000 is de internationale norm voor IT-servicemanagement (ITSM). ISO 20000 is van toepassing op organisaties die betrokken zijn bij het beheer van hun eigen IT-systemen en op organisaties die ITSM-oplossingen bieden aan hun klanten, en biedt een basis waarop voortdurend verbeterende servicemanagementsystemen kunnen worden gebouwd.
Het implementeren van ISO 20000 versterkt uw geloofwaardigheid en zorgt voor onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie door stakeholders te laten zien dat uw IT-services betrouwbaar zijn en een hoge servicekwaliteit kunnen leveren. Certificering volgens ISO 20000 opent ook de deur naar toegang tot de wereldmarkt en kan uw organisatie naar een hoger plan tillen bij het zoeken naar nieuwe



Onze ISO 20000 services

LRQA is een toonaangevende wereldwijde provider van ITSM-systeemcertificering en kan beoordelingen volgens de ISO 20000-standaard leveren.

image94kd3.pngGap-analyse

Een optionele service waarbij een van onze deskundige auditors u helpt bij het identificeren van kritieke, risicovolle of zwakke gebieden van uw systeem voorafgaand aan uw formele ISO/IEC 20000-audit.

imageao21.png
ISO 20000 Certificering

Certificering volgens ISO 20000 is een proces in twee fasen dat rekening houdt met het ontwerp en de implementatie van uw IT-systeem. Onze aanpak, die bestaat uit een combinatie van fysieke en virtuele audits, is flexibel en helpt u toch aan de belangrijkste doelstellingen te voldoen.

intgerated services icon.png
Geïntegreerde audit

Als u meerdere managementsystemen hebt geïmplementeerd, kunt u profiteren van een geïntegreerd audit- en bewakingsprogramma dat efficiënter en kosteneffectiever is.



Als uw assurance-partner helpen wij u om te groeien in het nieuwe risicotijdperk.

local and global.png
Wereldwijde capaciteit

Actief in meer dan 55 landen, met meer dan 250 toegewijde cyberbeveiligingsspecialisten en meer dan 300 hooggekwalificeerde informatiebeveiligingsauditors over de hele wereld, kunnen we een lokale service bieden met een wereldwijd consistente toewijding aan uitmuntendheid.

flexible delivery.png
Flexibele levering

In de meeste gevallen kunnen onze ISO/IEC 20000 certificeringsservices ter plaatse of remote worden geleverd met behulp van veilige en betrouwbare technologie. Als u kiest voor remote levering, krijgt u dezelfde hoogwaardige service met verschillende extra voordelen, zoals flexibiliteit, snelle levering en toegang tot wereldwijde expertise.

beyond compliance.pngTotal assurance 

Samen met onze cyberbeveiligingsdeskundigen bij LRQA Nettitude hebben we de weg gewezen in het vormgeven van onze industrie en blijven we onze services en expertise uitbreiden door samen te werken met klanten, bedrijven over te nemen en nieuwe partnerschappen aan te gaan.

Bent u al ISO/IEC 20000 gecertificeerd en wilt u dit overdragen?

Als u in het bezit bent van een geldig geaccrediteerd certificaat van goedkeuring bij een andere leverancier en u overweegt de overstap te maken, dan is de overdracht van uw ISO/IEC 20000-certificering naar LRQA eenvoudig. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat de overdracht zo soepel mogelijk verloopt.

Insights

Artikelen en blogs

Hier delen LRQA-experts regelmatig hun research, inzichten en ervaringen.

Druk op Enter of op de pijl om te zoeken Druk op Enter om te zoeken

Zoeksymbool

Zoekt u naar?